Tuesday, 22 February 2011

CB2 @ Taiping Golf Resort...

  Walaupun agak lambat skit....norm nk share sikit pasal training CB2 di Taiping Golf Resort .....memori yang   paling best....bg norm la....norm drive sendiri ke Taiping....bangga sekejap.,,,.hehehehehe^^....sebelum nie pun  paling jauh pun sampai batu gajah la....tu pun dengan abg.......



Aktiviti paling seronok masa training........masa aktiviti perpasukan.......macam-macam perangai ade....hehehhe semua jadi cam kanak-kanak riang.....hehehe.....CB2 BEST GILER......hopefully next time pun macam nie jugak....^^


                               Nak share beberapa gambar masa CB2 di Taiping....




                                                              Aksi Bebas....^^



CB2 BEST......

muka Norm mcm keturunan mamak ke?????

Rasanya dr kecik lagi ramai yang cakap macam tu......tau la muka norm x macam kakak2 yg lain tp...kitaorang dari mak & abah yang sama ye......kadang-kadang kelakar jugak bila dengar org ckap macam tu.....hehehhehe macam-macam la orang nie kan......orang ingat norm nie anak angkat kot.....biar la....yang penting norm SAYANG family norm....<3 <3 

Thursday, 17 February 2011

Lirik Lagu Insha Allah (versi Melayu) – Maher Zain

Andainya..
Kau rasa tak berupaya
Hidup sendirian tiada pembela
Segalanya suram, bagai malam yang gelap
Tiada bantuan, tiada tujuan
Janganlah berputus asa..
Kerana Allah bersamamu..

Chorus

InshaAllah… InshaAllah…
InshaAllah… Ada Jalannya…
InshaAllah… InshaAllah…
InshaAllah… Ada Jalannya…
Andainya..
Kesalmu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Tika keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu
Janganlah berputus asa…
Kerana Allah bersamamu…

Ulang Chorus

Kembalilah
Kepada yang esa
Yakin padanya,panjatkanlah doa
OOoo Ya Allah
Pimpinlah daku dari tersasar
Tunjukkan daku ke jalan yang benar
Jalan yang benar
Jalan yang benar
Jalan yang benar
Andainya..
Kau rasa tak berupaya
Hidup sendirian tiada pembela
Segalanya suram, bagai malam yang gelap
Tiada bantuan, tiada tujuan
Janganlah berputus asa..
Kerana Allah bersamamu..

Chorus

InshaAllah… InshaAllah…
InshaAllah… Ada Jalannya…
InshaAllah… InshaAllah…
InshaAllah… Ada Jalannya…
Andainya..
Kesalmu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Tika keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu
Janganlah berputus asa…
Kerana Allah bersamamu…

Ulang Chorus

Kembalilah
Kepada yang esa
Yakin padanya,panjatkanlah doa
OOoo Ya Allah
Pimpinlah daku dari tersasar
Tunjukkan daku ke jalan yang benar
Jalan yang benar
Jalan yang benar
Jalan yang benar

Taiping......

currently at Taiping Golf Resorf